Real Time Analytics

Livet På En Kant

Min lista över saker jag önskar mig!

Publicerad 2013-07-18 12:01:00 i Attraktionslagen,

Jag har en vision och en bild över vad jag vill. På ett sätt håller den på att fixa till sig piece by piece. Tänk vad tanken kan göra!

Hade någon sagt till mig för 2,5 år sedan att livet skulle kunna ta sådan vändning då hade jag aldrig trott på den personen. Det finns ingen som kommer och räddar en ur djävulshålet och när man befunnit sig där i x antal år då ser man inte ljuset som kan finnas på andra sidan. Jag har fortfarande saker jag vill förbättra och de kommer nog till mig när tiden är mogen, men kanske inte ännu. 
 
Vet ni, folk skrattar åt mig ibland och tycker jag är knäpp. Hur många gånger har jag inte fått ett litet svar med ett hånfullt litet skratt som kommit upp av sig själv. Skrattar bäst som skrattar sist. Då kan du springa där och slicka röv. I don´t fucking give a shit about you!
 
Pricken över I:et hittade jag häromdagen. Fast den kostar liiiiite mer pengar än jag har råd med just nu. Faktum är att den normalt sett kostar ca 250 000:-, vilket ju i princip omöjliggör ett köp på bra många år. Dock är ju jag fantastisk och kan lösa så att jag utan problem kan få tillbaka investeringskostnaden på ca 1 år. Inköpspriset är dock något lägre då. Det är ju bara för att jag är jag. Det här skulle vara det bästa tänkbara möjliga för mig för att nå dit jag vill komma i slutändan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela