Real Time Analytics

Livet På En Kant

Kändes som julafton idag!

Publicerad 2013-07-10 18:29:08 i Vanlig vardag,

Äntligen hade jag fått mitt paket - som jag har väntat. Jag blev lyckligare än på julafton. Nu kan jag känna mig pigg och glad igen. Jag hade så många planer förut, men eftersom jag trodde att jag skulle få mina näringsdrycker ganska omg gick jag inte och köpte nya. Det var inte ett bra beslut. För varje dag som gått sedan dess har jag känt mig mer och mer trött och utmattad. 

Det är inte så att jag dricker de istället för en måltid utan som ett komplement mellan två måltider. Det gör också att jag orkar äta ett mellanmål mellan de andra måltiderna och att jag faktiskt orkar tillaga mat de gånger jag ska äta. Det är typ det största problemet jag haft. Nu börjar iaf nystarten. Det här är bara SÅÅÅ bra.
 
Jag kommer med vidare uppdatering om hur det går för mig och tröttheten. Jag är övertygad om att det kommer att bli bättre och bättre väldigt snart. Förra gången tog det ungefär en vecka innan jag kände mig riktigt pigg och normal igen.
 
Tänk om det är så enkelt att jag ska dricka en simpel och sketen dryck varje dag för att må bra. Det skulle verkligen vara toppen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela