Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag tror att jag äntligen hittat rätt

Publicerad 2013-07-05 10:39:09 i Vanlig vardag,

Big plans, big plans! Nu har jag iaf gjort det jag kan. Nu är det upp till den andra parten. Det här är ju bara SÅÅÅ bra. Ni vet ju att jag försökte köpa ridbyxor från Indien tidigare i år. Det gick ju sisådär. Indier är uppenbarligen konstiga. Dock är jag mer nöjd med hur jag lagt upp det nu istället.
 
Det här är så spännande. Det här öppnade för helt andra möjligheter. Jag säger ju att man ska kämpa, kämpa och kämpa. Allt är möjligt! Det gäller bara att VÅGA hitta rätt väg. Den vägen som anses som standard kanske inte är den vägen som är rätt för dig?

Det var en person som en gång sa: "Det är så roligt att du vågar!" Just i det ögonblicket handlade det om något som jag kände mig mindre lyckad i. Sättet hon sa det fick mig att tänka om. Det kanske inte var mindre lyckat? Det kanske helt enkelt bara var ett steg på vägen, vägen dit jag egentligen skulle nå.

Väntar nu på priset som kommer att bli på frakten, sedan är det bara att köra. Jag hoppas innerligt och ber att det som ska skickas till mig håller rätt kvalitet och standard. Då ni, ska ni få se hur man gör när man lyckas på riktigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela