Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag bevisar återigen: Jag gör det omöjliga möjligt!

Publicerad 2013-07-08 21:35:56 i Vanlig vardag,

Jag borde sluta fundera över livet. Det är bara att inse att jag är född med gåvan att göra det omöjliga möjligt. Jag har gjort det igen.
 
Jag kryssade i en ruta trots att jag visste att jag INTE är godkänd för att få det krysset i rutan innebar. Dock vågade jag kryssa i. Har man inte ens prövat har man inte tagit den 50% chans man har att få ett ja, eller nej. Ni vet, konkreta fakta. Svaret på ett ja/nej fråga innebär alltid 50% chans enligt sannolikhetsläran. Det går inte att komma ifrån. Den konkreta sannolikheten är 50%. Den abstrakta är något helt annat. 

Jag kryssade iaf i och helt plötsligt innebar det att oddsen hamnade på min sida. Just nu överväger de att inte ge mig det jag kryssat för. Det innebär automatiskt att jag ligger på plus i frågan, eftersom de har tagit övervägandet att ge mig det som jag egentligen inte, enligt svensk standard skulle ha rätt till. Hur kommer det sig? Jag vet ärligt talat inte och jag tänker inte lägga någon större vikt vid att fundera över ämnet. Däremot tänker jag ta mig i kragen och ringa ett samtal. Ni vet, jag kan vara väldigt säljande och det jag är absolut bäst på är att sälja in mig. Klappat och klart. Det är som att jag har målet i min hand. Även om jag mot all förmodan skulle få ett nej, spelar det ingen roll. Jag kan ändå göra det jag vill och önskar. Det är liksom bara en bonus det jag kryssade i rutan. Den underlättar helt klart, men det är inget hinder om jag inte skulle få igenom det.
 
Det är bara och tuta och köra. Någon högre makt verkar vilija att jag ska lyckas med det jag tar mig för. Det känns nästan som att jag har någon som vakar över mig däruppe. Väldigt betryggande måste jag säga. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela