Real Time Analytics

Livet På En Kant

Imorgon it is!

Publicerad 2013-07-23 18:34:00 i Vanlig vardag,

Japp, jag har väntat på dagen - imorgon. 
 
Jag ska äntligen få träffa en rolig person igen. Ni vet jag har skrivit om det här innan. Jag vet inte vad det kan leda till och det kvittar. Det är roligt. Jag behöver något som uppmuntrar mig till att våga träffa någon igen. Jag har varit så sjukt rädd för att bli sårad - igen. När jag träffade den här personen vars ex började förfölja mig på min blogg för något år sedan var typ dödsstöten för mig att våga lita på någon. Jag tyckte sjukt mycket om honom. Jag hade nog fan varit beredd att göra precis allt för honom, men han visade sig vara ett fucking asshole. Alla säger att han egentligen inte är sådan, men vad spelar det för roll när han var sådan och jag ändå blev sjukt sårad. Eftersom han inte ens någonsin kunnat be om ursäkt eller öppna käften och säga något är det sådan han är i min värld. Det är så det fungerar. Alla kan ändra sig, men då får man fan ha stake å stå upp för det också. Hade han haft minsta intresse hade han sett till att hans ex hade lagt ner sitt jävla psykfallsbeteende, men han brydde sig inte för fem jävla öre. Det bevisar att det inte var ömsesidigt. Han var en typisk jävla man som bara var ute efter en enda sak - att hitta någon att ligga med och jag var korkad nog att gå med på det. Det är så jävla typsikt. Att man går med på sådana saker som kvinna och bara blir sårad.
 
Nej, jag behöver den här andra personen för att gå vidare. Jag vill ha någon som verkligen vill ha mig. Det är det jag vill ha. Sedan, vem det blir, det får tiden utvisa. Imorgon ska jag iaf ha nice fun. Han är inte den enda som jag tycker om att umgås med nuförtiden. Det finnas även andra som ligger inom intressesiktet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela