Real Time Analytics

Livet På En Kant

Hos hur många personer finns ens nummer sparat?

Publicerad 2013-07-04 21:35:34 i Vanlig vardag,

Idag fick jag reda på att en person jag inte känner hade gett mitt nummer samt rekommenderat mig. Jag vet vem personen är, men jag känner inte personen för fem öre. Det blev lite som en chock. Hos hur många finns ens nummer egentligen? Var har den fått numret ifrån?

Det finns en anledning till att jag INTE vill ha mitt nummer registrerat hos typ hitta.se och dylikt, men naturligtvis lägger jag ut mitt nummer när jag lägger ut annonser och sådant. Annat kan jag inte göra. Det gör inget heller för jag antar att inga obehöriga håller på och kollar mig så. En annons är ju riktad till de jag vill ha kontakt med och de kontaktar mig i det ärendet. Samma sak gäller alla andra som jag har med att göra titt som tätt.

Jag tycker till exempel inte om att få suspekta telefonsamtal mitt i natten, vilket hände förut när jag lämnade ut mitt nummer ibland. Jag är mer försiktig nuförtiden. Dock fick jag för ett tag sedan flertalet samtal under en och samma natt från - okänd, som om jag skulle svara då. Hade faktiskt inte svarat även om jag sett vem det var kan jag säga.
 
Nåväl, bara tacka och ta emot att det tydligen är en hel massa som vill ha mitt nummer i sin telefon. Ni får väl se det som en ära! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela