Real Time Analytics

Livet På En Kant

Fixar fler kunder till min webshop!

Publicerad 2013-07-28 11:59:15 i Vanlig vardag,

Det är liksom inte bara att göra en webshop. Det är lätt att göra en webshop, åtminstone för mig, men att hitta kunder är lite knivigare i början. Dock är jag en väääääldigt smart, kreativ och uppfinningsrik människa. 
 
Jag läste precis en intressant artikel hos Loopia och den fick mig bara att tro mer på det jag gör. Jag kan villigt erkänna att jag måste jobba lite på hur jag ska lägga upp mina AdWords annonser. Det har jag inte ens börjat med
att läsa på om. Big black hole kan man kalla det i min kunskapsbank. Måste förbättras.

Under tiden jag läser på om det kan jag ju inte bara sitta och vänta. Istället ägnar jag tiden åt andra kommunikationskanalar. Idag har jag lagt ut två annonser på Tradera på stövlar. Det är ett rätt smart drag. Vet ni varför? Jag betalar endast för såld vara vilket betyder att även om vara inte blir såld har jag tjänat besökare till min sida HELT GRATIS, säljer jag på auktionerna, ja, då har jag ju förutom de gratis besökarna sålt varor. Smart va!

Det är så här jag jobbar. Det är helt suveränt. Jag är nöjd med dagens arbete. Nu ska jag luncha och sedan ska jag ut i solen och njuta av det fina vädret.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela