Real Time Analytics

Livet På En Kant

Det går bra för mig nu!

Publicerad 2013-07-29 11:42:00 i Vanlig vardag,

Tänk att jag är en sådan fantastisk människa. Det går bra för mig nu. Jag kan inte säga annat. Min dröm om en stor fin ridbana vid stallet håller på att bli verklighet. Jag hade aldrig kunnat tro det förra sommaren, men som jag sagt innan allt börjar med en dröm. Under den här veckan börjar det första materialet komma och det känns bara SÅÅÅ bra. Så himla roligt. 
 
Jag har fått massor med förfrågningar om stövlar och jag är så glad. Det första paret är redan i produktion. Prover på ridbyxor kommer, men väntas till början på nästa vecka. Jag trodde att de skulle komma redan den här veckan.
 
Det här komer bli så toppen.

Nästa projekt jag ska trycka in en spark i är hinderförsäljningen. Det ska bli skitakul det också. För attans så fina hinder som kommer att stå på ridbanan i framtiden.
 
Stallet verkar vara fullt från 1:a september och det känns också bra. Eller fullt och fullt, en box hade jag tänkt ha tom, men blir det mer efterfrågan hyr jag nog ut den också. Jag har lite mer planer för stallet. Allt måste liksom vidareutvecklas i min värld. Jag kan inte bara stå och se på och inte få saker bättre. Nu har jag haft stallet snart i två år och jag vet nu vad jag vill förbättra. Naturligtvis är det genomtänkta saker som är fullt genoförbara OCH saker som kommer att göra mitt stall en milijon gånger bättre än utgångsläget. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela