Real Time Analytics

Livet På En Kant

Vad jag letar hos en man

Publicerad 2013-01-19 18:58:40 i Vanlig vardag,

Jag har funderat på det här inlägget några dagar och jag har nog kommit fram till en del saker jag letar i den man jag vill ha.
 
* Han måste för det första kunna tänka sig att flytta hit. Jag tänker inte offra något av allt det jag älskar i mitt liv. Naturligtvis kan jag tänka mig att flytta till ett ställe som är likvärdigt, eller bättre. Hästarna är viktiga för mig och jag kan inte tänka mig att leva utan.
 
* Jag vill att han har något eget intresse. Vad det är spelar inte mig så stor (porrsurfning är enda undantaget). Om han tycker om att jobba 7 dagar i veckan eller har något eget intresse kvittar. Bara jag får ha min tid i stallet.
 
* Det är bra om han är lite händig och kan göra vissa saker. Typ, de förbättringar jag har tänkt i mitt stall. Det är inte så avancerat, men jag är ju avskriven att påbörja byggen av de som sett det jag "byggt" innan. Jag vet, det är inte så många som sett det och anledningen kanske ni kan gissa er till själva.......det finns inga saker gjorda av mig för de har havererat halvvägs.....
 
* Det är bra om han inte är alltför intresserad av att dricka sig full. Jag tycker om att vakna nykter och ha hela dagarna till att njuta av livet och är inte sugen på att spendera halva dagar i sängen bara för att man druckit för mycket alkohol kvällen innan. Däremot tycker jag om god mat och goda viner. Det är viktigt att mannen är likadan. Röda viner måste vara av högre klass än vita. Förut trodde jag att jag föredrog vitt, men det är bara så att jag är mer kräsen när jag ska dricka rött. Vitt ska helst vara en blandning med viognier och sauvignon blanc.
 
* Det är bra om han har en hjärna. Jag vill kunna föra en konversation på högre nivå än medelmåtta.

* Det är bra om han inte är lika impulsiv som jag är. Jag behöver någon som tänker först och inte bara gör. Det behövs alltså lite jämvikt på den fronten.
 
Det var de första punkterna. Jag har funderat en del på det här och det här är vad jag kommit fram till så långt. Det kommer fler saker sedan..... =)

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-01-19 20:23:46

Hidemyass.com

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela