Real Time Analytics

Livet På En Kant

Stoppa ner andra i en soptunna!

Publicerad 2013-01-20 10:05:00 i Vanlig vardag,

Igår bestämde jag mig. Jag tog både den här som jag varit intresserad av och hans ex och stoppade ner bildligt i en soptunna. Jag vill inte längre ha med någon av dem att göra. Det är faktiskt bara irriterande att han inte försvann helt när han sålde sin bil som stod här.
 
Jag hoppas jag slipper se honom fortsättningsvis och att han håller sig borta. Han kunde inte ens svara på ett gott nytt år på nyårsafton så så socialt inkompetent är ju han. Nej, inget som är värt att tänka eller lägga energi på.
 
Faktum är att jag kommit fram till att jag vill vara själv. Jag vill inte ha någon just nu och jag vill inte ha någon alls förrän jag känner för det och jag känner att det är någon som jag vill träffa.
 
Att jag bildligt stoppade ner båda två i en soptunna var bara för att jag skulle slänga ut dem ur mitt liv. Jag måste säga nej till den typen av människor. De är inte längre välkomna i mitt liv. Jag har gjort så här med andra och det fungerar bra. Det gäller bara att hålla stenhårt i det man bestämt sig för.
 
Nu önskar jag att jag slipper båda två framöver helt och hållet. Jag önskar att han tar sitt pick och pack och försvinner helt ur mitt liv för gott och att INGEN av dem läser min blogg igen.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-01-20 21:36:49

Inte ens från Hidemyass.com?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela