Real Time Analytics

Livet På En Kant

Stämplad slampa=jag

Publicerad 2013-01-15 16:52:00 i Vanlig vardag,

Jag fick reda på det idag. Det känns väldigt fascinerande. Det var till och med så att innan jag skrev det här inlägget var jag tvungen att slå upp ordet på nätet. Slampa. Intressant! På slangopedia hittade jag 4 beskrivningarför ordet slampa.
 
1

slampa

         
en kvinna med samma moraliska värdesyn på sex som män.
En slampa har lösa förbindelser med män
 
Ok, då undrar jag vilken värdesyn män har på sex samt jag undrar naturligtvis om min överensstämmer med den. Jag har lite svårt att tänka mig att de stämmer överens med varandra, men låt gå. Vi kan för spelets skull låtsas att jag har det.
Mig veterligen hade jag den här typen av "förbindelser" som nämns ovan med 3 personer totalt på stället där jag bodde och fick stämpeln slampa. Jag vill också tillägga att jag hade förhållande med två av dem och den tredje hade jag umgänge med mer än en gång
2

slampa

  19      
En för mig något nedlåtande, men ändock lätt upphetsande, benämning på en kvinna som utan större betänkligheter låter sig kopulera med män hon inte känner eller har känt längre tid. Och som också i denna hennes, oftast med erotiska förtecken, handlingar ger sig hän med liv o lust o mycket stor aptit. Denna aptit ej att förväxla med Nymfomani som oftast grundar sig i andra orsaker.
 
Jag skulle hemskt gärna vilja träffa alla dessa män som jag då skulle ha kopulerat med. Mig veterligen känns det mer åt hållet som att jag skulle växt igen där nere snart. Jag kan faktiskt erkänna att jag sedan mitt senaste förhållande tog slut endast har kopulerat med en person och både förhållande och att jag träffade den här andra personen var jävligt länge sedan så tro va fan ni vill!
.
Att bli kallad slampa på dessa premisser ser jag bara som en merit i livet. Det kan endast tyda på att jag måste vara en extremt attraktiv kvinna. Jag kan inte se annat än att flertalet män ljugit om att de legat med mig bara för att jag är så väldigt åtråvärd och attraktiv. De ville helt enkelt skryta om att få ha varit med en så fantastisk person. Jag vill också passa på att nämna för de som  läser och eventuellt tillhör gruppen som kan ha fått ha "umgänge" med mig tillhör en unik skara människor.

Jag skrattade av förvåning när jag hörde att jag blivit kallad för slampa. Vem kom på det liksom? HAHAHAHA!!!! Jag vill gärna träffa dig.
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-01-15 16:55:52

Ha, jag bor med en Slampa....Hmmmmmm..intressant ;-) Har inte sett en karl där sen jag flyttade in....

Svar: Mäh! Du ser ju inte vilka män jag haft här på dagarna ju! Det har faktiskt hänt..... hihi!
Livet På En Kant

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela