Real Time Analytics

Livet På En Kant

På G på hästryggen igen!

Publicerad 2013-01-13 16:03:39 i Vanlig vardag,

Så skönt att kunna sitta till häst igen även om det bara är skritt som gäller. Nu beror det både på att underlaget suger fett ute och att hästen inte är igång och har varit lite krasslig. Det roliga idag idag var att Ante helt plötsligt kunde rygga. Det har varit svårt förut och det har gått mer uppåt än bakåt.
 
Han kommer också ihåg "allt" han lärt sig tidigare och det i sig är ju bra. Ni hoppas jag bara på att vi ska kunna behålla det här. Igår såg vi på videor som en veterinär gjort som kommer från Österrike. De handlade om rehabilitering och hållbar ridning av hästar. Det var väldigt intressant och även om jag inte fick en aha kände jag att jag fick bekräftat att det jag gör är rätt. Jag förstår också varför mina hästar sällan är halta, utom om det beror på yttre trauma då jag, enligt mig själv, rider enligt veterinärs grundprinciper.

Det här fick mig bara att bli ännu mer sugen på att sätta igång och få Ante i form. Jag tänker fortsätta som jag gjort innan med bla hans mamma MB som haft otur och haft diverse skador. Jag förstår också hur jag kan ha fått Norton i så bra form trots hans katastrofala bäckenförskjutning som han hade för många år sedan.
 
Jag ska fortsätta slå dövörat till när jag hör andras expertkommentarer och pikar. De flesta av mina "hemliga" övningar gör jag ändå när ni inte ser på och ni kan fortsätta ha åsikter. I slutändan är det ändå ni som åker in och ut på klinik. Ni borde se filmerna kan jag säga. Dock behövs en tysk översättare för de mesta är på tyska. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela