Real Time Analytics

Livet På En Kant

Om någon känner så för mig

Publicerad 2013-01-15 12:59:13 i Vanlig vardag,

Det här bloggen verkar vara ett ställe där psykotiska ex hänger. Är det inte den enas så är det den andras. Det bästa med den här nummer 2 som dök upp var att det faktiskt var användbart att ha spårkoden. Personen i fråga fick sig en näsknäppa. Rätt åt den! Sitta och snoka på min blogg för att få fram information om någon annan. Det är bara ett extremt stört beteende och personerna i fråga som gjort det borde söka hjälp. Båda två!
 
Nej, nog om dem. Båda är gone, puts väck, finito, borta. Det är asskönt. Jag slipper båda och skulle det dyka upp någon ny skiter jag ärligt talat i det. Jag förstår att jag framstår som ett hot för andra. Vem kan vara lika fantastisk som jag? =D
 
Den här andra som blev besatt av bloggen var faktiskt en man, vill bara inflika det och jag är inte flata. Själv är jag ju fortfarande stuck vid den personen vars ex förföljde mig här först. Det är så och jag behöver inte förneka det. Jag var på semster i somras med en annan person, men jag kunde inte sluta tänka på den här personen och önskade flera gånger att det var han jag var med istället.
 
För ungefär ett år sedan skrev jag att det inte gick en dag utan att jag inte tänkt på honom. Det har inte förändrats och jag hoppas att om någon känner likadant för mig som jag känner för honom att jag inte är blind och missar det. Jag har funderat på det här och jag tror helt enkelt inte att jag var redo när jag först träffade honom. Känslor skrämmer faktiskt, åtminstone de som är äkta. Trots att jag knappt vågar mig fram längre och bara hittar på ursäkter till mig själv att inte gå fram och prata med honom vill jag inget heller än att träffa honom.
 
Det kanske blir en liten spinn på det här senare. Jag får se vad jag känner för att skriva.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela