Real Time Analytics

Livet På En Kant

Njuta av tillvaron!

Publicerad 2013-01-07 18:18:00 i Vanlig vardag,

Det är roligt att ha en produkt som är behövd och lättsåld. Jag känner redan att jag måste titta på en nybeställning. Fast det är klart. Om man täcker upp där ett behov finns är det naturligtvis lätt att sälja varorna. =)

Nu ska jag njuta av min nya "vinst" och sedan gå ner till stallet. Jag behöver fixa lite med Hoppans fötter. Allt annat är färdigt där nere. Det gäller att passa på att njuta av de bra stunderna. Det är ändå nu som skapar framtiden och vem vill ha en dålig, negativ och tråkig framtid?
 
Inte jag iaf. Jag vill leva här och nu och skapa något bra inför framtiden. Jag borde ha hört av mig till "min vän". På ett sätt tycker jag att det är roligt att han kommit tillbaka fast jag i princip bad honom dra åt H i somras. Han är ändå en bra vän. Det roliga är att alla trodde vi hade någon form av förhållande fast vi inte hade det. Dock har jag inte besvarat hans sms och att inte svara på sms betyder att man är NOLL intresserad. Det är dödsstöten. Att bli nonchalerad på sms. Det är en oskriven, allmän regel.

Häriveckan fick jag ett från en annan vän:

Heeeeeej snygging! God fortsättning. Såg ditt mess lite sent då jag inte har täckning ute på landet. Hoppas du haft en underbar jul och nyårsfirande?! Kraaaaam
 
Måste nog ta och svara på det också. Ser att det var ett frågetecken i smset. =)
Det är liksom ok att vara försenad med svaret, men det är de där som aldrig svarar. Äh, jag skiter i dem nu. Jag har ju fullt med andra fantastiska vänner jag kan underhålla mig med. Varför orka lägga energi och tankar på de som inte svarar? Det var det där med fokus igen. =)

Hejdå alla ni som inte orkar svara! Vi ses i nästa liv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela