Real Time Analytics

Livet På En Kant

När allt flyter

Publicerad 2013-01-24 16:30:50 i Vanlig vardag,

Känslan när allt flyter är så himla skön. Just nu sitter jag och funderar över hur jag ska resonera när jag handlar in produkter fortsättningsvis. Det är väldigt drygt att sitta och fota bilder för att lägga upp annonser. Det skulle vara mycket bättre för mig att köpa varor där återförsäljaren har proffsfoton. Jag har hittat några sådana och det blir antaligen så att jag köper in därifrån nästa gång. Det skulle bespara mig en massa tid fortsättningsvis.
 
Jag har gjort iordning ett antal annonser jag ska lägga ut nu. Sedan ska jag fortsätta göra iordning ett gäng till. Jag hittade ett superverktyg på traderas hemsida som jag använder mig av. Jag måste också titta på produkterna jag ska köpa in. Nu hittade jag bara en av dem och ska leta efter den andra.
 
Och komma på en bra lösning på lagret. Fatta om jag skulle tappa bort en unik vara bland de 1000 jag har hemma nu. Suck, alltså! Innan jag skulle hitta rätt igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela