Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jaha, och här ska man vara duktig....

Publicerad 2013-01-22 11:37:13 i Vanlig vardag,

Skulle vara duktig och ringa samtalet jag skulle ha ringt igår, men naturligtvis är personen inte inne. Typiskt! Istället ska jag ringa honom imorgon. Det blev lite dumt när containerkillen sa att de inte längre vill ha något spån i containrarna där vi tömt. Innan har det ju fungerat med spånpellets men inte kutterspån. Vi tog ett "stallmöte" på gången och både jag och mina hyresgäster var överens om att vi vill ha det billigaste alternativet. Jag hoppas att man ska kunna få ha halmpellets istället. Vårat stall lämpar sig inte för torv, speciellt inte i år då varenda torvbal är dränkt i vatten, vilket ju leder till en enda isklump den här årstiden. Jag tror att alla som har häst precis fick ett akut irritationsmoment när de tänktepå alla de gånger de hackat torv mitt i vintern.
 
Halmpellets har ju fördelen att det fungerar som spån och påsarna är små och lätthanterliga. Dock är det något dyrare än spånet, men jag har faktiskt innan hittat var jag kan handla till superpris. Lucky me!

Tur att jag har sådant flyt jämt. =D
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela