Real Time Analytics

Livet På En Kant

Framtid och mål!

Publicerad 2013-01-08 10:58:00 i Vanlig vardag,

Jag satt precis och kollade runt på lite gamla ridsportsidor. Sådana som jag inte besökt på länge. Jag måste sätta upp mål. Det här går inte annars. Jag vill tävla igen.
Det jag tycker mest om med ridningen är ändå tävling och att hoppa. All min ridning leder ändå dit i slutändan. Jag orkar inte ha det så här längre.
 
Idag har det tack och lov snöat och jag tänker skritta Ante. Imorgon gäller inte längre. Sedan ska jag sätta mig ner och göra en plan.

Det första delmålet blir Jälla 21:a april. Vi ska vara startklara då. Hur svårt kan det vara? Jag tänker bara rida en klass. Både för mittt eget fysiska tillstånd och hästens mentala status.
 
Nu ska jag sätta mig ner och göra planen. Den ska innefatta uppbyggnad av häst och mig själv, utbildningsväg till målet och en plan på att vi ska åka i väg och träna.

Jag ser VERKLIGEN fram emot det här. Någonstans är ändå hästar och TÄVLING mitt liv. Jag vill poängtera att jag tror att utan tanke på tävling skulle jag nog lägga ner mitt hästliv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela