Real Time Analytics

Livet På En Kant

Efter regn kommer sol!

Publicerad 2013-01-21 14:10:10 i Vanlig vardag,

Jag tog mig i kragen efter käftsmällen. Satte mig ner och gjorde en rimlig analys av den. Tänk, det är inte så farligt som det ser ut. Jag kommer att lyckas. Jag är fan bra. Den stora frågan är nu. Är jag beredd att leva med ansvaret?
 
Frihet och ansvar. De kommer hand i hand. De går tillsammans. Jag vill ha frihet. Till vilket pris. Jag kanske har kommit dithän att jag är redo. Idag kanske är den dagen. Tänk så fantastiskt livet kan vara. Vad behöver jag göra för att nå mitt mål? Hur mycket är jag beredd att betala och hur ska jag gå till väga?
 
Jag började gråta när jag insåg hur nära målet jag är. Jag ska lyckas Det är inte långt bort. Nedräkningen har börjat. Jag tänker inte ropa hej förrän jag gått över ån, men fan alltså.

MITT LIV KAN BÖRJA IGEN! Och vad som än någonsin har hänt, vill jag inte ha det ogjort.
 
Det var inte förrän jag ändrade min syn på mig själv, vilket hände just idag, som jag insåg att jag lyckats. Dessutom är jag samma människa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela