Real Time Analytics

Livet På En Kant

Doomsday imorgon!

Publicerad 2013-01-03 19:12:12 i Vanlig vardag,

Japp, imorgon är det dags igen. Ny röntgen. Samma som sist. Ni vet, den jag blev dålig av. Suck och stön! Jag hade gärna avstått, men jag vågar inte det heller.

Bara att bita i det sura och ta det som det kommer. Jag har min fulla övertygelse i att kroppen var så slutkörd sist att jag inte orkade med några kemikalier i kroppen och att den nu återhämtat sig så pass att jag klarar av det. Jag tänker inte vika från den tron och den känns både rimlig och rätt.
 
Jag känner mig frisk, men så fort jag gör något tyngre, tex lyfter in en större mängd hö, lyfter en vattenhink och dyl blir jag dålig. Inte så dålig att jag blir tokdålig, men jag börjar må mycket illa så helt frisk kan jag inte påstå att jag är. Det märks alltså så fort jag måste använda mycket energi på en och samma gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela