Real Time Analytics

Livet På En Kant

"Det är inte hur vi har det utan hur vi tar det."

Publicerad 2013-01-06 11:01:43 i Vanlig vardag,

Skönt med söndag. Idag blir det lite fix och planering nere i stallet. Jag behöver ritning till ett kommande projekt invändigt i stallet.

"Det är inte hur vi har det utan hur vi tar det."
 
Jag böjar känna ett behov av att göra iordning det som hamnat på efterkälken. Det sunda i det hela är nog att jag börjar känna mig friskare nu. Det är bra. Även om jag känner mig långt ifrån återställd är alla framsteg välkomna.
 
Isen stör mig fortfarande väldigt mycket för jag skulle verkligen vilja ta en tur ut i skogen på någon häst. Kan inte ishelvetet smälta bort? Jag struntar i om det är knaggligt och djävligt. Bara det går att rida utan risk för att slå ihjäl sig.

Kommentarer

Postat av: fanny

Publicerad 2013-01-06 16:45:09

Jag var ute igår och blev positivt överraskad för i skogen var det typ ingen is. Det var på stallplan och på asfalten det var isigt.

Svar: Bra å veta. Jag kanske skulle försöka mig ut dit då. =)
Livet På En Kant

Postat av: fanny

Publicerad 2013-01-06 17:32:34

Det var till och med så att på den lilla lilla ängen åt sandgropshållet så kunde jag både trava och galoppera några språng :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela