Real Time Analytics

Livet På En Kant

Angående det jag gjorde igår

Publicerad 2013-01-11 16:37:00 i Vanlig vardag,

Jag vill bara säga att det faktiskt innefattade en sak som jag önskade mig strax före jul (Ni vet man, jobb, business, hästar, stall osv). Jag är bara såå glad. Precis som jag skrivit innan kan jag tyvärr inte delge er ännu, men snart....
 
Jag förstår inte hur allt kan gå så bra hela tiden, men det beror nog mycket på hur man ser på saker och ting. Vissa personer verkar bara koncentrera sig på de negativa sakerna som händer i ens liv. Det är klart att det händer "negativa" saker i mitt liv också. Jag väljer bara fokusera på allt bra som händer. När man väl börjar kolla på allt det positiva i livet är det faktiskt mycket. Det är bara det att så många väljer att se det negativa. Jag tycker att jag var sådan förut, men jag har alltid önskat mig att vara en sådan där positiv människa och jag känner att jag är på god väg nu.
 
Jag vill att folk ska bli glada när de träffat mig och få glädje och inspiration.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela