Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ändra inställning om en annan person?

Publicerad 2013-01-07 08:48:48 i Vanlig vardag,

Jag har verkligen negativa tankar om en person. Det är så svårt att komma ur den spiralen. Negativitiet föder mer negativitet och det är verkligen en ond spiral som bildas. Hur gör jag för att få det till något positivt istället? Det känns lite som ett problem för det är något jag skapat själv i tanken. Egentligen är det inget som egentligen existerar.
 
Jag funderar på att göra det banala och skriva upp en massa bra saker om personen istället och varje gång jag tänker något negativt byter jag ut det mot något positivt. Det borde vara det lättaste och bästa sättet. Jag vill verkligen inte ha det så här utan jag tycker bra om personen. Det är bara det att jag skapat så negativa tankar om den.

Någon som har erfarenhet av liknande? Det har verkligen blivit ett problem . På problemskalan är den mellan 8-10 av 10. Problemet pendlar alltså i toppen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela