Real Time Analytics

Livet På En Kant

Problem vs icke-problem!?

Publicerad 2013-02-21 14:22:10 i Vanlig vardag,

Vi människor är fan onödiga! Nu kanske ni redan också hade kommit fram till det. Att vi är riktigt onödiga alltså. När vi inte är nöjda med våra egna liv skapar vi kaos och klankar ner på andra. Det är på något sätt lättare att försköna bilden av oss själva än att ta tag i våra problem.
 
Jag har idag tagit itu med problem ett. Det får liksom vara slut nu. No more skitsnack! No more förtal om andra! Den tiden är förbi, nu är jag här och ja, jag tolererar fan inte det längre. Nog för att jag kan vara en fittig jävel jag med ibland och snacka skit gör jag också ibland. Det kan jag erkänna, men det är mest ovärdigt skitsnack. Förtal däremot, att påstå saker om andra som inte är sant och dessutom helt felaktiga det är förtal. Nu ska jag bara fundera över hur jag ska gå vidare med det hela.
 
Eftersom det är ett senare problem jag måste ta tag i ägnar jag istället tiden åt att njuta av det som går bra. Jag blir lika lycklig varje gång. Tänk, det är det här jag har drömt om. =) Och det går bra. Fatta, jag kan det jag önskar göra. Dessutom kan det bli bra. Kan jag skapa det jag vill här i världen? Är det så? När jag tänker på det blir jag så lycklig att jag nästan börjar gråta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela