Real Time Analytics

Livet På En Kant

Kära Anonym!

Publicerad 2013-02-12 10:51:00 i Vanlig vardag,

Jag vill bara inleda med att säga att jag önskar jag visste ditt namn. Det gör jag inte nu så här i brevet till dig får du fortsätta heta Anonym. Du har min fulla förståelse för att du mår dåligt. Bara människor som mår dåligt inombords och känner avundsjuka gör som du nu gjort.
 
Nu ska jag berätta en hemlighet. Du lägger energi på helt fel saker. Att ägna sin tid och energi åt att försöka förstöra för andra skadar mest en själv. Tro mig, jag har provat. När du dessutom lägger din tid och energi på mig, försvinner den tid och energi du behöver till din egen lycka. Istället för att nå det ändamål du önskar, dsv förstöra för mig förstör du bara möjligheten att lyckas själv.
För det andra kommer du garanterat att må dåligt.

Lägger du istället din tid och energi på sådant som gör dig själv lycklig kommer du för det första att ha större möjligheter till att lyckas med det du åtagit dig samt få större lycka i ditt eget liv. Det finns ingen människa som drivs av förstörelsemekanism som är lycklig. Tro mig, även jag har varit där.
 
Sköt dig själv och skit i andra kom faktist till av en anledning och det var helt enkelt för att vi ska ägna våra dagar åt vårat eget istället för att lägga ner tiden på andra. Vad du än har gjort lovar jag dig att jag nu är färdig med att känna bitterhet och vara sur och elak över det du gjort mot mig. Jag har fullt upp med att sköta mitt eget.
 
Jag vill dessutom tala om att för att lyckas med en knock-out på mig måste du nog ha ihjäl mig helt. Det räcker inte med att köra över mig med en ångvält. Det har andra provat tidigare och efter att ha rest mig från det blev jag starkare. Även om jag dessutom är sjuk nu och du passade på, kommer det inte att ha skadat mig nämnvärt - du vet, det som inte dödar det härdar. Jag är istället tacksam att jag framöver INTE kommer att behöva oroa mig utan nu har allt svart på vitt.

Tack kära anonym! Du har precis gjort så att jag kan leva i ro. Dessutom hände en slog en sak som jag önskat mig in.
 
//Med all kärlek, LPEK
 
"Nothing can stop the man with the right mental attitude from achieving his goal; nothing on earth can help the man with the wrong mental attitude."
Thomas Jefferson 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela