Real Time Analytics

Livet På En Kant

Känslan av våren som ligger i

Publicerad 2013-02-27 21:02:34 i Vanlig vardag,

Jag vet att det är tidigt, men jag ska lägga mig nu. Jag ska låta känslan av våren ligga kvar ett tag till och passa på att njuta. Lyckan är också total efter att ha ridit i mer än skritt i några minuter. Det var SÅÅÅÅÅ roligt att galoppa lite igen. Ante är verkligen my love.
 
Det kanske är värt allt slit, svett och tårar att hålla på med häst?
 
Jag har också kommit på vad jag ska göra innan jag blir miljonär på min försäljning. Planen inne i mitt huvud är så gott som färdig. Nu ska den bara printas så lilla hjärnan kan visualisera det vi ska göra. Haha! Skämt åsido. Just nu arbetar jag på affärsplanen och budgeten för det hela och när det kommer till själva butiksdelen av arbetet jobbar jag med betallösningen för shoppen. Det går ganska bra. Mina funderingar kring betallösningen är "finns det några risker med att det inte är ett svenskt företag som äger/driver betallösningen?" och det faktum att de enbart har direktbetalning via internetbank om man har Nordea. Jag är inte helt nöjd med det sistnämnda då jag personligen föredrar att betala via internetbank om jag ska göra något. Paranoida jag skapar ju ett nytt MasterCard varje gång jag ska betala och med maxsumma strax över det belopp jag ska betala.
Jag vill ha nöjda och glada kunder och det får man genom bra service. Någon som har erfarenhet och kan tänka sig att dela med sig av den? Jag har redan allt färdigt med PayPal egentligen, men jag hörde att de krånglar väldigt ibland. Krångel tar tid som jag vill ägna annat åt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela