Real Time Analytics

Livet På En Kant

Fördelar

Publicerad 2013-02-07 08:42:00 i Vanlig vardag,

Det var länge sedan, om än någonsin, som jag blev glad för att dollarn gått ner.Nu gjorde den ju inte värsta störtdykningen igår, men  sedan sist jag gjorde ett inköp. Det börjar nämligen vara dags igen..... =D
Mina 360 par stringtrosor är snart slut och jag behöver fler. Underkläder is da shit! Superenkelt att sälja, (nästan) alla använder dem ju.

Jag ska köpa in likadana. Med BHarna funderar jag på att betala mer och köpa in specifika storlekar och modeller. Det blir ganska mycket dyrare om man inte köper jättekvantiteter fast det har jag inte möjlighet att göra ännu. Med jättekvantiteter är vi uppe i som minst 1200 st. Det är nog trångt med 360 par stringtrosor, 100 par andra trosor och 50+ BHar. Det är mycket.

Jag ska nu rea ut det "gamla" lagret med bikinisar. Ingen ide att de står här och skrotar längre. Dessutom är de rätt många också. Tror att de var 70 från början och det är säkert 30-40 st kvar. Nej, det här går riktigt bra och jag är fett nöjd med mitt val av produkter.
 
Jo, tack vare dollarn kommer nästa inköp att bli ca 10% billigare än förra gången. På trosorna hade de kampanj på 5% när jag handlade sist, men om jag skulle lagt ordern igår hade det blivit ännu billigare. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela