Real Time Analytics

Livet På En Kant

Det bästa med min "sjukdom"

Publicerad 2013-02-14 17:03:43 i Vanlig vardag,

Vet ni, det bästa med min sjukdom är att jag kan äta vad jag vill. Jag behöver inte för fem öre tänka på nyttighet, kalorier, fetma eller andra saker som har med ens vikt att göra. Allt jag behöver tänka på är att få i mig tillräckligt. Med tillräckligt menas nog ett dagligt intag på ca 3000 kalorier. Jag skämtar icke!

De dagar jag inte har onyttigheter(kalorifeta) saker att trycka i mig måste jag komma ihåg att äta dubbla portioner. Jag borde få kosttilläggsersättning. Det blir faktiskt ganska dyrt. Sitter och har just nu ätit dubbla portioner och är egentligen fortfarande hungrig. Men, men inget att göra åt saker. Tuggmekanismen är trött, jag får helt enkelt stå ut. Det är faktiskt lättare att mosa i sig onyttigheter, men i längden kanske det inte är någon höjdare. Tänk vad bra jag ändå har det. Jag kan utan problem äta ALLT, precis allt, utan minsta ångest över att jag ska bli fetare, tvärtom vågen går ju neråt (vare sig jag vill eller inte).

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela