Real Time Analytics

Livet På En Kant

Målsättningar med hästarna inför 2014

Publicerad 2013-12-02 13:35:48 i Hästarna,

Efter ett lååååångt tävlingsuppehåll, som innan första tävlingen kommer att ha hunnit bli nästan 4 år är det nu dags för att börja igen. Det kanske blir så ibland i livet att man behöver en break med vissa saker. Från att inte ha haft en enda häst att tävla står jag nu här med 3 st, dessutom väldigt fina, hästar.
 
Även om jag kan verka planlös på det mesta har jag alltid en underliggande plan i mitt huvud. Det är sällan jag nämner den och min ridning kan nog ofta te sig ostrukturerad och som att jag inte tränar, men tro mig, jag har full koll. Jag tänker bara inte som er andra. Många gånger har jag hört hur jag rider sönder hästar, tränar fel, hoppar för lite. Ja, jag vet inte allt, men tro mig när jag säger: Jag har ALDRIG haft en förslitningsskada på någon häst. Vad är det då som jag gjort så fel? Haha! Det roligaste är att människan som genom åren klagat mest har under de senaste 6 åren tagit bort minst 3 hästar pga ridrelaterade skador. 
 
Jag tänkte iaf presentera varje individuell målsättning med varje häst under de kommande dagarna. Hoppan kommer också att bli inkluderad i detta. Även om hon inte kommer att tävla har jag naturligtvis en plan med henne. Första hästen blir presenterad ikväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela