Real Time Analytics

Livet På En Kant

Målsättning 2014 MB

Publicerad 2013-12-02 19:55:00 i MB,

Finaste MB behöver en ganska lång igångsättning. Jag tänkte som första mål att hon kunde starta e n lägre klass i februari i Lurbo. Beror ju lite på hur vintern blir. Desstutom vet jag inte riktigt om hon hinner bli fit innan dess och eftersom hon är några år äldre än när vi tävlade sist behövs det ännu lite längre tid att få igång lederna. Med en lägre klass tänke jag mig typ 1 m. Överlag ser hon frisk och välmående ut, även om hon i dagsläget är lite för smal och lite för bukig. Trots allt har hon stått i tre år och klämt ur sig föl. 
 
Årest mål är sedan att ha roligt och få rosetter i 1,10 klasser. Om jag vill hoppa högre har jag inte funderat över än. Vi har någon mental spärr när det kommer till 1,20 och något händer så vi river frambommen på alla oxrar. Hon är däremot lätt att rida upp tom 1,10 så det ser jag verkligen fram emot.
Hon har aldrig dåliga dagar när det kommer till ridning utan gör alltid sitt bästa och sitt yttersta.
Om det inte blir Lurbo är planen att komma igång och hoppa i div 2-laget i hoppning i vår. Första omgången går i mitten på mars.
 
Här är lite bilder från våran tidigare karriär. Det är en bit kvar till den gångna formen och jag lovar regelbundna updates på hur det går.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela