Real Time Analytics

Livet På En Kant

Webshopens framgång!

Publicerad 2013-08-15 11:09:00 i Vanlig vardag,

Det är verkligen framgång jag känner när jag tänker på försäljningssiffrorna i min shop. Jag hade ett mål. Det har jag redan uppnått sedan en tid tillbaka. Antagligen sålde jag för billigt, MEN jag vill ha kunder och jag vill ha nöjda kunder. Varje dag lär jag mig något nytt och det är intressant. Det är skillnad på att köpa från olika länder. Kina är ett relativt lätt land att handla med. På något sätt känns Kina väldigt öppet gällande frakter och sådant. De har bra och snygga offerter. De är seriösa och vill leverera bra produkter.
 
Söker vi oss mer sydväst i Asien hamnar vi i Indien och Pakistan. Här börjar lite mer u-landskänsla. Vill man dock ha bättre läderprodukter till bättre pris är det här man ska börja leta. Det är dock lite struligt och de har en helt annan mentalitet. Själv har jag valt att kontakta en egen speditör för att frakta hem mina produkter. Jag vill att allt ska flyta på och riskerna minskar avsevärt känns det som. En helt annan trygghet infann sig. Jag vill ju bli bäst på det jag gör.
 
En sak jag insåg nu är att det lär komma fler och fler beställningar under augusti. Snart går erbjudandet om superpriset på stövlarna ut. Min förhoppning var att jag skulle haft dem hemma redan, men allt tar verkligen längre tid än man tänkt sig från början.

Jag är iaf nöjd med mitt jobb so far med allt. Nu ska det bara bli bättre och bättre.
 
http://www.jtclothes.se/

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela