Real Time Analytics

Livet På En Kant

Vem är den hemliga?

Publicerad 2013-08-30 07:19:57 i Vanlig vardag,

Någon vänlig själ har lämnat saker. Det var väldigt roligt att komma till fikarummet igår och se att någon har lämnat en lampa som kommer att passa perfekt in där. Jag blev fett happy. Nu har jag frågat nästan alla i stallet om det var dem, men ingen har sagt något. 

Tänk att så lite kan göra så mycket. Jag är fortfarande på bra humör. Fikarummet kommer dessutom att bli SÅÅÅÅÅ bra när det är färdigt. Snacka om att lite kan göra mycket. =D
 
Stallet har också blivit lite piffigare sedan igår. Jag och E stod kvar och målade till halv elva. Nu är det bara lite saker kvar att göra därinne sedan kan de nya flytta in.

Bilder kommer.....

Kommentarer

Postat av: Anonym glädjespridare ;)

Publicerad 2013-08-30 09:42:20

En av kronorna kommer helt klart vara i stallet. Jag blev glad när jag läste att du blev glad så självklart skänker jag antingen den lampan som är där eller den jag har hemma.

Svar: Härligt, det kommer bli så fint. Titta in när du kommer nästa gång. Jag har inte hunnit lägga ut bilder ännu. Jag ska ta ner ett runt bord som står på mitt loft. Det kommer bli SÅÅÅÅ coolt därinne. Alla kommer att älska att sitta där. =D
Livet På En Kant

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela