Real Time Analytics

Livet På En Kant

Sveriges största täckeshängare!

Publicerad 2013-08-20 15:38:50 i Vanlig vardag,

Idag hämtade jag mitt fynd.

Jag tror på det här med attraktionslagen. Egentligen borde det ha varit en omöjlighet att ha hämtat fyndet för jag jobbade, men ser ni. Av någon outrgrundlig anledning har de missat att lägga in schema på mig tre dagar senaste tiden. Alltså fick jag det som blev över och kunde skjuta lite på förmiddagsarbetet. Hehe! Allt löser sig.....
 
Tur var väl det. Hämt med släp hade jag fixat via min hyresvärd. Han var snäll och ställde upp. Även om jag tror att han förstått att jag inte alls är så korkad som jag ibland föreställer så var han snäll och hjälpte mig plocka ner åbäket. Det var faktiskt enormt. Tungt som satan också.
 
Frågan är bara var det ska få plats. Det är hela 15 täckesplatser på den och jag har bara 7 boxar i stallet. Det är ju super att ha värsta täckeshängar-torken till den minimala summan av 250:-.
 
I promise you bilder när den hittat plats och är uppe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela