Real Time Analytics

Livet På En Kant

Rolig läsning med nagelinspiration till Fanny

Publicerad 2013-08-29 07:49:04 i Vanlig vardag,

Här kommer ett inlägg till Fanny. Jag tyckte hon behövde något roligt efter att ha läst hennes blogg. Egentligen skulle jag ha lagt ut det igår, men det blev ju jobb istället. I morse hade dessutom halva hennes bil brunnit upp. Här kommer lite uppmuntran för en stund från mig. Hon tycker nämligen om nagellack och nageldekorationer.
 
 
Mitt första tips är att handla från butiken China Fashionwu Jewelry. Här kan man hitta band att använda som dekorationer. Jag tyckte det såg lite roligt ut och för endast 2,99$ fick man 30 st band. Här är lite urval. För att komma direkt till produkten med mer bilder kan ni klicka på översta bilden. 
 
 
Naturligtvis finns det inte bara dekorationer. Nagellack finns i mängder. Butiken verkade ha ett bra utbud. Visserligen var man tvungen att köpa minst 12 st, men frakten var med EMS som både är snabbt och säkert och man kunde blanda färger. Den här butiken var dessutom mer specialiserad på nagellack så den gick att surfa runt på lite och titta på fler produkter. Helt klart värd ett besök.
David Bao´s store
 
 
Om den förra butiken hade lite mer exklusivt kan man köpa något billigare här. Här får man 6 flaskor för lite mer än en i förra butiken. Det verkar dock vara lite mindre flaskor, men men. Här kommer iaf länk och bild.
Butiken har fått det alldeles utomordentliga namnet The Best Products, hmm....jo, jag vet kineser har lite speciella namn på sina butiker. En annan butik som jag brukar skratta åt när jag hittar är Bert´s store. Bert verkar sälja allt och ofta när jag förösk hitta något  hästrelaterat brukar jag hamna där. Hästrelaterat är dock något som inte finns att fynda i någon större utsträckning. Jag har hittat ett fåtal produkter som känns som fynd och de får ni i ett senare inlägg.
 
 
 
 
 
 Vill ni ha mer? Säg bara till så fixar jag. Jag tänkte också fixa en liten guide till hur man på bästa sätt beställer och betalar.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela