Real Time Analytics

Livet På En Kant

På något sätt måste jag nog tacka person 2

Publicerad 2013-08-18 21:23:52 i Vanlig vardag,

I hela denna "intrig" som en person skapade måste jag nog tacka även densamma. På något nedvridet sätt lyckas denna person få mig att bli framhävd som ännu snäppet bättre än jag tidigare setts som. Allt handlar i slutändan om vilka val man gör i livet. Just nu står jag i skedet att jag gjort just precis ingenting. Det är lite det som är hemligheten. Håll alltid i trumfkortet så länge som möjligt.
 
Det här har gett mig en möjlighet att höja ribban för mig själv som person ett snäpp högre. Jag kommer att framstå som en ännu bättre människa än jag tidigare gjort och ALLT tack vare en persons jävla felsteg. HAHAHAHAHAHA! Go fuck yourself säger jag bara.
 
Poängen jag vill komma till är: ALLT handlar om vilka val just du gör i varje händelse i ditt liv. Du väljer alltid vem du är. Vem vill du vakna upp med i spegelbilden nästa morgon? Bara du kan svara på frågan för just dig själv.
 
Idag hände något roligt. En person sa till mig: Tack, gumman! Det är typ bland det värsta jag vet, men han sa det med ett så kärleksfyllt i rösten. Vi har ingen kärleksrelation på det sättet utan det kom nog bara spontant och faktiskt det kändes på något sätt helt ärligt. Jag blev liksom glad istället för bara irriterad. Det är nog så att jag har arbetat med mig själv senaste tiden.
 
Nej, nu är det dags för sängen. Det här var de enda kloka orden för ikväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela