Real Time Analytics

Livet På En Kant

Nu har jag bestämt mig hur jag ska gå tillväga

Publicerad 2013-08-17 21:50:40 i Vanlig vardag,

Jag vill bara säga först att från helt oväntat håll ringde en person som blev ett otroligt bra stöd i frågan. Hon var väldigt saklig, rak och enkel. Jag tycker om sådant. 1. Jag ska inte skicka vidare. Person nummer 3 i detta är faktiskt helt oskyldig och jag har inget ont gentemot denne. 2. Jag ska agera affärsmässigt gentemot person nummer 4.
 
Det är faktiskt bara de 2 sakerna jag tänker göra. Det är det enda riktiga. Jag orkar inte hålla på med omogna intelligensbefriade intriger. Det ligger helt enkelt utanför min natur. En sak som jag kom till insikt om idag är att jag måste vara ärlig. Jag red häromdagen och Ante gjorde en rejäl halkning på en långsidan. Vi satt hälften på arslet kan man säga. Helt utan förvarning. Hans "cp-ben" har kommit tillbaka. Det liksom hakar i lite ibland när han går. Sist blev han bra när kiropraktorn var ut så jag ska ringa honom igen. Sedan ska jag ringa och säga det till han som var intresserad av hästen. Om jag ska gräva i mitt inre har jag anat att det har varit på väg tillbaka ett tag, men viftat bort det. Lärdomen idag var: Ärlighet varar längst!

Ärligt talat var det smset som skickades fel till mig så extremt omoget skrivet att det enbart känns som att jag på något sätt någonstans utgjorde någon form av hot och *måste sluta skriva måste åka till akuten* 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela