Real Time Analytics

Livet På En Kant

Nöjd med dagens stallfynd!

Publicerad 2013-08-19 17:46:10 i Vanlig vardag,

Idag har jag lyckats införskaffa ett st täckeshängare för endast 250:-. Bild kan ni se i förra inlägget. Det inspirerade mig lite så jag gjorde en förfrågan om garderober på facebook. Vips står jag nu här 6 garderober rikare. 4 stycken modell lite större och två lite mindre. Det är perfekt. Jag behöver 7 st större till stallet och nu fattas det bara 3. De små får kompensera så länge och när jag hittat 3 stora får jag göra plats åt de mindre någon annanstans.

Fatta hur fint man kan få det utan större kostnad. Jag har redan fått en massa färg,en byrå/hylla och ett hyllsystem till stallet. Nu ska jag bara få upp allt så det kan bli fint och ordning där. Jag tror det ska ordna sig.

Nästa vecka har jag sett till att ha tre fria dagar för att fixa iordning stallet. Jag har kallat evenemanget för "Fixa Palatset till snyggaste stallet ever" och det kommer det också att bli.
 
Nu måste jag jobba vidare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela