Real Time Analytics

Livet På En Kant

När man själv fuckar upp

Publicerad 2013-08-25 17:11:00 i webshoppen,

Jag har klantat mig som fan. Normalt sett är jag noggranheten själv och kontrollerar ALLT. För en gångs skull gjorde jag inte det. I en webshop har man ett antal betalningsalternativ. Nu fick jag in pengar från en kund till ett annat konto än mitt bankkonto. Det betyder att jag måste föra över dessa pengar om det gäller stövlarna för de kan inte ta emot pengar från den typen av betallösning. Sagt och gjort förde jag över pengarna, beställde det antalet stövlar som skulle beställas i den här omgången. Klappat och klart! Eller kanske inte.....
 
Samma dag som en annan skulle betalat kollade jag kontot och dessa pengar hade kommit in, eller rättare sagt, saldot på kontot hade ökat med motsvarande summa. Det var bara det att jag endast kollade saldot - idiot! Pengarna som kommit in var inte alls från denna 3:e person utan från den som betalat via den andra betallösningen. Jag har fortfarande inte fått pengarna från den som gjorde andra betalningen vilket nu lett till att jag står här och har beställt 2 par stövlar som jag själv måste betala. Vad ska jag göra? Det känns jävligt korkat att skicka in en betalning för ett par stövlar som inte är betalda. Min fundering är om jag ska beställa ett par till mig själv som är med mina mått. Jag har redan beställt ett par andra, men de har jag tänkt ha som visningsexemplar och de är inte till mig själv. Vad tycker ni - ska jag lita på att personen betalar in nu till lön och vara "snäll" och skicka iväg hennes beställning eller skicka efter ett par till mig själv? Hon får då med sina med nästa beställning efter att hon betalat. 
 
Hur mycket ska man lita på folk? Jag har två personer som inte har betalat som gjort beställning. Dessa har inte hört av sig efter att jag kontaktat dem angående att betalning fattas. En person har beställt och meddelat att hon ville betala lite senare och det är helt ok eftersom det var via Tradera. Det är bara ett av dessa par jag klantat mig och skickat iväg beställning på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela