Real Time Analytics

Livet På En Kant

När man råkar ligga med en av chefernas kompis

Publicerad 2013-08-29 10:17:05 i Vanlig vardag,

Alltså jag har lite funderingar angående män igen. Ett av mina jobb hade fest för ett tag sedan. Det var väldigt trevligt. Jag satt och pratade med ett gäng (bara män hihi!). När festen sedan var slut åkte vi i gemensamma bussar in till city. Det här gänget, förutom en person, skulle gå vidare. Så blev det inte. En person försvann på vägen och en var ju kvar där vi var innan. Alltså blev det bara jag och en annan person kvar, Andreas hette han. Nåväl, vi försökte få tag på han som försvann utan lycka. Sagt och gjort gick vi runt lite och sedan "råkade" vi hamna hemma hos honom. Resten kan ni räkna ut själva. Historien slutar dock inte här.....
 
Jag förhörde mig verkligen om att han inte skulle komma tillbaka och jobba och det ska han inte heller, inte just nu iaf. Det är jobbigt med intriger på arbetsplatser. Det är inte det som blivit lite av en grej här heller. Något helt annat är det.
 
Personen som var kvar var på stället var typ en av hans bästa kompisar och han är en av cheferna på jobbet. I promise you att denna Andreas har sagt något till honom. Den här chefen är väldigt kontaktsökande och har alltid något pilemariskt i blicken när jag kommer. Han har liksom ett hemligt fliin. Dessutom alltid när jag frågar honom om något har han ett ärende åt det hållet jag är på väg och går alltid med mig. Igår skulle han åka hiss till entréplanet och när vi kom till entréplanet åkte han upp igen. Hmmm...... Vad vill han? Ska jag säga något angående den lilla "dejten"? Jag förstår faktiskt inte riktigt. Jag träffar honom igen imorgon och samma sak lär upprepa sig då.

Underhållande är det iaf och jag har lite roligt åt det hela. Dessutom är jag expert på att glida runt och se oskydlig ut så de kan fortsätta tro det, allt utom denna R.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela