Real Time Analytics

Livet På En Kant

Lång dag och degraderad till diskplockare!

Publicerad 2013-08-01 00:28:12 i Vanlig vardag,

Det blev en lång dag det här. Nu är jag verkligen trött och ska sova. Idag degraderade jag mig själv till diskplockare. Jag vet inte om jag skrev det förut, men jag jobbade med en så fittig person för ett tag sedan, eller rättare sagt. Personen ansåg att den bossade över mig. Det var alltså rätt många veckor sedan och idag. Hon sa visserligen: Jag känner igen dig från någonstans. Jag mumlade något till svar. Känns aldrig bra att svara: Jo, jag kommer ihåg varifrån. Det var när du hade så fittig jävla attityd där ute för någon vecka sedan och kallade mig du, du, du, du. Nej, istället mumlade jag något. Hon forsatte i samma fittstil idag. Suck och stön! Så jävla trist. Orkar inte med sådant. Valde istället att gå och plocka disk. För nästa gång får jag ändå stå i mitt fintält och hon kan fortsätta fitta över någon annan nere på hennes "station".
 
Jag förvånas alltid av hierarki. Eftersom jag inte plockar disk så ofta var jag naturligtvis tvungen att prata med han som körde disken. I min värld jobbar man som ett team. Om det finns olika backar för olika glas frågar jag naturligtvis hur diskaren vill ha det. När jag hade frågat honom lite började han prata med mig. Han bad om ursäkt för sin dåliga svenska och jag frågade hur länge han hade bott här. Ett år och det är ju ingenting. Han kom från Bolivia och ville stanna kvar så han jobbade som ett svin. Fatta vilka skillnader på hur livet kan se ut även om vi bor i samma land. Han jobbar 8+3 timmar varje mån-fre och tjänar antagligen sämre än mig. Det är egentligen tragiskt. Nåväl, jag vet iaf hur jag ska tackla problemet med att återgälda att jag "utnyttjar" det faktum att mina leverantörsländer är så fattiga. Jag tror på karma.....
 
Imorgon(ni kan ju läsa idag) ska jag på "fika" med en man. Vi ska ses kl 20 på Kelly´s. Hmm.....fika? Haha, det blev så för det var enda tiden vi kunde samtidigt den här veckan. Det blir första gången jag ska fika på Kelly´s iaf. Ska bli intressant.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela