Real Time Analytics

Livet På En Kant

Läget i stallet!

Publicerad 2013-08-08 18:03:00 i Stallet,

Stallet är nu full-fullt! Det är bra. Jag vet, det kommer att kännas otroligt trångt, men klientelet som kommer är fullt medvetna om det. Det här kommer att innebära en hel del förändringar för mig tror jag då jag måste styra upp allt lite mer. Nu är det inte full-fullt för gott då en av hästarna åker. Ja, Ante förstod ni naturligtvis och sedan den sista kom in med den näst sista och hon vet inte hur länge hon blir kvar än.
 
Jag tror att det här blir bra. Sammansättningen av människor kommer att bli bra. Utöver dessa personer har det även tillkommit en del medryttare och så och det är verkligen trevlig och bra stämning i stallet. Precis så som jag önskade tidigare i våras. Nu när stallet är full-fullt kan jag även få lite avlastning.

Jag har redan fullt med planer på förbättringar som kan göras. En sak i taget får jag ta det. Vissa investeringar är lite dumma att göra om vissa ombyggnationer kommer att ske för då står investeringarna där ombyggnationerna kommer till. Hehe! Nu undrar ni vad jag har för planer va!? Inget är säkert och jag måste prata med hv innan jag vet hur han tänkte. Det var nämligen så att jag hade en plan som han egentligen tyckte var bra, men han tyckte att den skulle bli för krånglig och dyr och hade en "bättre" lösning. OM det är såsom jag tror så är hans lösning bättre på alla sätt och vis. 
 
Ni ska snart få ett före/efter-kollage med bilder på stallet nu och då. Då är naturligtvis när jag började hyra stallet för 1,5 år sedan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela