Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag blev tvungen att runka

Publicerad 2013-08-01 15:35:53 i Vanlig vardag,

Uppenbarligen finns det porr i olika former. Jag hittade min porr idag, eller jag visste att det var min porr sedan innan, men att jag skulle känna så bara för en bild och namnet på det bilden innehöll. Det var något nytt. 

Jag vet, jag är märkesfixerad och ja, jag älskar dessa. Tänk, jag som egentligen hatar att handla Hööks fick porrsurfa på deras sida. Varför har ingen sagt att de tagit in Ariat i deras sortiment.
 
Fatta den här skon på min fot http://www.hooks.se/product.aspx?productid=210545&deptid=78&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC. När jag köpte mina sa försäljaren: Once Ariat, always Ariat! Och fan alltså, det stämmer. Jag prövade en annan ridsköi vintras och fick panik över den fruktansvärda passformen. Fy fan, jag praktiskt taget sparkade av mig skon.
 
De har även kommit med de här: http://www.hooks.se/product.aspx?productid=210645&deptid=6&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC och de kanske jag måste köpa till och med, även om jag säljer andra själv. Jag får väl smygporrsurfa lite.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela