Real Time Analytics

Livet På En Kant

En sak jag önskar mig när jag fyller år

Publicerad 2013-08-30 07:50:00 i Vanlig vardag,

Jag fyller år snart för er som inte visste det. Här är en sak som jag önskar mig otroligt mycket. Den här väskan såg jag för ett tag sedan och jag suktar efter den. Det är ju inte direkt så att den är dyr, men jag vet inte, jag kommer mig liksom inte för att köpa den bara. En perfekt present iaf. Det känns lite som att den är för fin för att jag ska kunna köpa den. Ni vet, den sitter någon inre inneboende spärr som säger att jag måste längta efter väskarn. Ungefär som att det skulle vara en fin märkesväska för några tusen som man ser på bild och bara kan önska sig i sin fantasivärld.
 
Naturligtvis vill jag ha den där fina dekorationen till, väsksmycket som hänger på sidan. Den här väskan står det verkligen så mycket Jenny på. I löööööv it! Jag hoppas att jag har en hemlig beundrare som kan ge mig den. Det går uppenbarligen bra att ställa saker till mig i fikarummet. Jag blir verkligen fett happy av att få saker från anonym. =D Tänk att ha en hemligbeundrare som gör en massa små söta saker för en. Jag ska önska mig en sådan. Det räcker med en lapp någonstans med gulliga ord.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela