Real Time Analytics

Livet På En Kant

"Du är en fantastisk människa!"

Publicerad 2013-08-08 15:12:59 i Vanlig vardag,

Som rubriken lyder fick jag höra idag. Om mig själv. Det är roligt.
 
Jag pratade med en person i telefon som undrade var jag fick all energi ifrån. Hon tyckte jag var fantastisk som nu även håller på med mitt eget klädmärke. Det kanske jag är, men det är sådan jag är. För första gången på länge känns det dessutom som att jag gör rätt sak.
 
*Jag kan hålla den överservice som jag alltid ändå ger alla. På mitt förrförra jobb fick jag höra att jag gav överservice, vilket var en anledning till att inte få full löneförhöjning. Här kommer all överservice att generera mer pengar i slutändan för nöjda kunder=bra kunder=gratis marknadsföring.
 
*Jag kan baka in allt tillsammans i ett. Det hela slutar med att de mina olika verksamheter kommer att samarbeta tillsammans och de blir som min anställda som arbetar för att driva allt framåt.
 
*Jag får hålla på med något jag verkligen älskar. Det spelar liksom ingen roll att jag ibland sitter och svarar på mail till kunder kl 23.30 på kvällen för att sedan vakna före kl 05.30 och då svarar på ett mail som jag fått av en leverantör på andra sidan jorden. Jag älskar ändå det jag gör.
 
*Det här kommer att leda till att jag kommer vara tvungen att ta semester. Jag är typ sämst på att semestra och ta ledigt. Nu kommer jag vara tvungen att semestra utan täckning på vare sig mobil eller internet. 
 
Allt är bara såååå bra och joo, jag kanske är en fantastisk människa som orkar med allt detta. För på toppen av detta isberg har jag ju även ett stall som jag driver själv(mycket hjälp från min enda medryttare+min enda hyresgäst) och utöver det jobbar jag som vanligt anställd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela