Real Time Analytics

Livet På En Kant

Dagens shopping

Publicerad 2013-08-28 13:28:00 i Vanlig vardag,

Nu har jag betalat mina senaste fynd. Jag tänker nog inte shoppa mer idag faktiskt. Har ett par stövlar jag är sugen på, men jag har svårt att bestämma vilken färg jag ska välja. De här har jag inte köpt ännu. Vilken färg tycker ni jag ska välja? *klicka på bilderna så kommer ni till annonsen*
 
 
Den här tröjan har jag iaf köpt och betalat. Jag tycker om den här blåa färgen och kände att storleken i beskrivningen borde kunna passa. Jag hade nog kunnat ha någon storlek mindre än den jag tog, men eftersom det är första gången jag beställer kläder vill jag inte chansa.
Butiken jag shoppade från heter East International Knitting Co.,Ltd och har ett stort ubtud av bla leggings.
 
 
'
 
Scarfar är jag lite svag för också och den här tänkte jag kunde passa in i min garderob. En scarf kan verkligen höja hela looken.
 
 
Ni ska få åtminstone ett inlägg till här idag. Eventuellt två, annars får ni det andra inlägget imorgon. Inlägget senare idag kommer att handla om nagellack. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela