Real Time Analytics

Livet På En Kant

Uppskattad på jobbet!

Publicerad 2013-04-01 17:22:00 i Vanlig vardag,

Idag var jag också populär på jobbet. Det är alltid roligt att höra att man är bra. Vi är lite dåliga på det i Sverige. Har ni tänkte på det? Det är faktiskt inte så svårt att kläcka ur sig ett uppmuntrande ord. Vi svenskar fokuserar istället på att tala om den andras negativa saker, helst när personen inte är närvarande. Istället kan vi väl försöka se de bra sakerna med varje person. Det blir trevligare så för alla.
 
Det kommer att gynna dig själv på många sätt.
 
1. Du kommer garanterat att bli gladare själv.
2. Ev ångest kommer att minska markant.
3. Du kommer att dra till dig mer positivitet och på så sätt få igång en postitivitetscykel som snurrar på av sig själv.

Tipset för att komma igång är att ha ett block bredvid sängen. När du lagt dig tänker du på de 3 saker som varit bäst under dagen och skriver ned dem. Det räcker med att solen skinit om du inte kommer på mer. Ju längre tiden går desto lättare kommer det att bli att komma på saker. Du kan få en extra kick genom att säga det högt så att du själv hör.
 
Tänk sedan när du kan ta fram din "dagbok" och läsa vilket fantastiskt bra liv du har och allt du den senaste tiden kan vara tacksam för. För visst är du väl tacksam över att solen skiner en vacker dag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela