Real Time Analytics

Livet På En Kant

Nu blir det till att räkna på det ekonomiska inför vår kommande ............. . =)

Publicerad 2013-04-25 08:18:50 i Vanlig vardag,

Ja, som ni förstår är det något som komma skall. Jag har önskat mig det här sedan i somras och ALLA trodde det var en omöjlighet. Jag säger bara "Allt är möjligt bara man tror på det och vågar vinna.". Andra skrattade åt mig när jag nämnde det i höstas och sa: Haha! Varför skulle du lyckas när ingen annan lyckats?
Nu kan ni köra upp fingret i röven. Jag sitter här med planen i handen och ska bara räkna ut lite mer konkret hur det kommer att bli. Jag ska också göra en uträkning inför den kommande presentation jag ska göra för övriga.
 
Jag tror att det här kan bli bra och jag tror verkligen på det. För oss är det en JÄTTEgrej som kan tyckas vara mindre för andra.

Jag vet vad jag vill och jag ska ta mig dit. No matter what!

Jag ska också göra lite omstruktureringar i mitt eget liv. Det här är inte hållbart i längden. Jag måste komma på vad jag ska göra inför framtiden och hur.

Kommentarer

Postat av: Annika

Publicerad 2013-04-25 19:38:30

Jag tror jag kan ana vad det är ;) Toppen i så fall!

Men vad är det du börjat på för jobb?

Svar: Jag jobbar i Rotebro.Du har nog anat rätt. Det kommer att bli SÅÅÅ bra! =)
Livet På En Kant

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela