Real Time Analytics

Livet På En Kant

Mitt hem börjar bli som jag vill ha det

Publicerad 2013-04-12 21:53:04 i Vanlig vardag,

Börjar få till det riktigt bra här hemma. Det är dock fortfarande en massa saker som måste göras. Idag åkte jag iaf och slängde en hel del saker och det var skönt att bli av med dem.
 
Jag blev inte riktigt nöjd med sovrummet. Jag flyttade en byrå och tänkte att jag kunde ha tvättkorgen mellan väggen och byrån, men det såg helt skevt ut. Byrån vill jag inte ha närmast väggen för då tar lådorna i dörrlisten hela tiden och jag får psykbryt på det.Dessutom känns det lite trångt och otympligt med en så stor byrå. Grejen är att jag inte ens får plats med alla mina kläder i byrån och garderoben just nu. Jag har en del "skräp" som ska väck från garderoben. Det blir nog nästa projekt. Det ska säljas eller så åker det inte på bytessidan.  Det jag hade tänkt sätta upp ovanför sängen kommer inte att komma upp ikväll. Det var faktiskt krångligare än jag trodde med den saken. Måste tänka ut något smart innan jag påbörjar projektet.
 
Resten av lägenheten börjar också bli finare och finare. Köksgardinerna blev toppenbra. Det jag önskar byta ut nu är soffan och fåtöljerna. Jag har hittat soffan jag vill ha, men fåtöljerna vet jag inte riktigt. Det är praktiskt med club.fåtöljer för de tar som mindre plats, men jag vet inte om jag vill ha sådana igen. Jag hade två förut som jag gav bort. Sedan behöver jag byta ut lite möbler till vita istället för ek som jag har just nu.
 
Det löser sig nog. Jag hade inte planerat vitt. Möblerna liksom bara ramlad på mig eftersom. Nu får det bli vitt. Det bara är så och så får det lösa sig som det gör.
 
Jo, just det, en sak angående sovrummet. Enligt feng shui ska man använda hälften av utrymmet så man på en gång skapar plats och öppnar för en partner i sitt hem. Jag måste alltså fixa dubbelt upp med plats eftersom jag vill träffa någon. Det räcker inte bara med att frigöra den ytan jag behöver.
 
Titta hur liten tvättkorgen ser ut mellan väggen och byrån. =( Måste hitta på en annan lösning!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela