Real Time Analytics

Livet På En Kant

Junk DeLuxe

Publicerad 2013-04-02 07:59:42 i Vanlig vardag,

Jag kikade på blocket nu på morgonen och hitade en sida som sålde möbler. Det här lär bli en av mina nya favoritbutiker att titta i på nätet. Helt klart! En av kategorierna hette Junk DeLuxe. Bara att komma på namnet säger väl allt om butiken? Om ni inte förstår betydelsen av junk finns en översättning på vad det betyder här.
 
Butiken som har så mycket roligt har insamling i Vantörs återvinning (sopstation) där privatpersoner kan välja att lämna sina saker till butiken istället. En ganska smart grej tycker jag. Mycket som slängs kan faktiskt återanvändas. I slutändan är det ganska tråkigt med ett stelt och trist hem med bara nya saker. Jag tycker helt klart om en blandning av nytt och gammalt. Nu tänker jag inte på tex fåtöljerna som jag ärvt av han som bodde här innan, utan tex min gamla antika byrå som jag har.
 
Här är iaf sidan: http://www.blacontainer.se/

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela