Real Time Analytics

Livet På En Kant

Hittat en "fyndsida" på Facebook

Publicerad 2013-04-12 13:52:08 i Vanlig vardag,

Jag har hittat en riktig fyndsida på Facebook. Sidan heter Bytes/bortskänkes/mottages 08 tror jag, eller något i den stilen. Det är mest saker jag inte är intresserad av, men nu hittade jag lite jag vill bli av med. Jag tror att jag lyckats få till ett byte bord-bord. Jag vill ha ett soffbord och hade ett runt bord ståendes här. Det har jag ingen användning av trots att det är riktigt fint och att jag egentligen vill han nästan exakt ett sådant bord. Det får liksom inte plats.
 
Istället vill jag ha ett soffbord, eller jag behöver verkligen ett. Hon som var intresserad av mitt bord hade exakt ett sådant som jag vill ha. Perfekt eller vad? Nu ska jag bara skicka lite fler bilder på bordet jag vill byta bort.
 
Sedan la jag precis ut en bild på 6 st espressokoppar. Visserligen skitsnygga, men de tillhörde mitt ex och jag vill bli av med allt som hade med honom att göra. Istället vill jag ha något som kan ge mig lite lycka.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela