Real Time Analytics

Livet På En Kant

Grannens jävla hund!

Publicerad 2013-04-18 10:38:19 i Vanlig vardag,

Jag är så jävla trött på grannen och deras förbannade hund som de envisas med att ha lös ALLTID. Ok, om de hade någon form av pli på hunden, men pli är non existing i deras värld. Det värsta av allt, vet ni vad det är? Det är att de inte ens har ett halsband på hunden. Jag vet, det är fucking insane. Det är ju inte så att de bor ensamma i långt ute i skogen och bara har vilda djur och träd i närheten. Det har 1 st väg där folk kör runt 120 skulle jag tippa, hastigheten är egentligen 70, men det är få som håller det. Vägen är ca 50 m från deras hus.

Jag vet inte hur många gånger jag har kommit och gått och de ser halvt panikslagna ut för att de inte har något att hålla i. Det är tur hunden har varit smällfet och har mycket hängande skinn som de kan ta tag i. Jag visar numera NOLL hänsyn och går bara. Okopplad hund=deras eget problem. Jag kör min spray om den kommer framspringandes. Det är nästan så att jag längtar för att se vad som händer.
 
Idag skrämde hundjäveln två små ponnyer som var ute och körde. När ska det hända en olycka på riktigt? Är de medvetna om att de är helt skyldiga om de har hunden lös? Om det inte blir sprayen lär det bli min lilla fitt-häst hunden möter en dag. Hon spar inte direkt på krutet och hon har ju inte attityden "hellre fly än illa fäkta". Hon kör stenhårt på "Ibland måste man vara en bitch om man ska få någonting gjort." Hunden lär få ett "blåmärke" efter att hon har kört sin spark. Min hund har redan känt på samma från ovan nämndas mor. Det slutade med en tur till veterinären för röntgen efter att blodet bokstavligen sprutat ur ett sår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela